lördag 6 oktober 2007

Fredag hela veckan får tummen upp!

Egentligen är Fredag hela veckan inte mera än ett längre avsnitt av Hey Baberiba med fem nya karaktärer och utan kungafamiljen. Men vad gör det när programmet var lysande! Detta är en lagom trevlig fredagsunderhållning och det bästa försöket att göra ett svenskt Saturday Night Live hittils.

Inslaget där de drev med Kanal 5:s ID var nog det allra roligaste, Hans Fahléns gester och sätt att prata var på pricken. Och när den tävlande presenterades som en överaktiv idiot som spelar över skrattade jag rakt ut och tänkte på mitt tidigare inlägg om IDs tävlanden. Det har varit mycket snack om sketchen där Per Morberg rörde runt med snorren i grytan. Men var det kul? Nej det var det inte.

Pernilla Wahlgren sketchen var kul, Christine Meltzer har kört den ett tag nu och kan den bra och Peder Lamms gestaltning var roliga än vad Ernst Kirchsteigers var. Om panelen är ett återkommande inslag kan de behöva slipa på den ett tag till för den har en viss potential, om de kör med nya 'gubbar' nästa gång dvs.

Betyg: 7 Peder Lamm av 10

Inga kommentarer: