måndag 22 oktober 2007

Vad är det på tv idag? - 22 oktober

Prison Break. Grabbarna har åkt in i buren igen, denna gång i Panama. Men de har inte tänkt bli långvariga. Michael letar efter en intern som han tror kan hjälpa dem ut. TV3 22:00.

Cityakuten är kvällens första premiär på TV3, Prison Break den andra, i dagens avsnitt får de ta hand om olycksoffer från en allvarlig bilolycka. TV3 21:00.

Filmkrönikan recenserar ikväll Mikael Håfströms rulle "1408" och en Billy Bob Thornton film. STV2 22:25.

Gynekologen i Askim har nått fram till slutet. Del 4 av 4. SVT1 20:30. Det är dags att utse årets Askimsbo och när Henning skjuter startskottet för årets regatta blir det början till slutet på vår historia. Ulf lär sig till slut mysteriet med den kvinnliga orgasmen, Siv och Sture hinner trots allt försonas innan det är för sent och Henning finner möjligheten att bli pappa alltför lockande. SVT.se.

CSI. Marsianerna anfaller! I dagens avsnitt av CSI undersöker teamet hur ett gäng medlemmar av en UFO klubb har dött. Är det verkligen små gröna gubbar som ligger bakom morden? Kanal 5 21:00.

Boston Tea Party, F&F ställer idag frågor om otrohet och relationer till superfemman. Kanal 5 21:55.

Första, andra, tredje! har hamnat i Örebro 20:00 TV4.

Skitiga jobb, Mike Rowe gräver ut vingrottor, tar hand om bagage och skräp på en flygplats. (Detta skall vara ett nytt avsnitt enligt Discoverys trailer, men visst fan har han gjort detta tidigare? Om jag inte minns fel var han som tog hand om skräpet rätt rejält bakom flötet. Men det återstår att se om det är ett nytt avsnitt eller inte.) Discovery 22:00.

World's Toughest Jobs, Curt Dousett besöker ett hangarfartyg. Discovery 21:00.

Bad Boy Racer blir nog ändå kvällens höjdare på Discovery 23:00. Hoppet är nästan ute för en grupp åtta kriminellt belastade "bad boys" att någonsin komma på fötter igen. Deras sista chans att börja ett nytt liv dyker upp när de samlas för att träffa Formel 1-legenden Eddie Jordan som ska utbilda dem till racemekaniker och hjälpa dem att starta ett racingteam med gamla bilar. Inte oväntat utvecklas serien till en tävling där en av "eleverna" ska utses till förare. Alla de övriga i gruppen får viktiga roller i teamet. Men de unga männen bråkar och blir osams, och det är ingen överdrift att säga att de till en början verkar ganska hopplösa. Dock genomgår de många dramatiska förändringar på vägen och det blir trots allt ett lyckligt slut. Discovery.se.

Dexter och resten av teamet går olika vägar. Alla vill ta fast isbilsmördaren utom Dexter som har andra planer, han skall hitta sitt nästa offer. TV6 18:00.

Kobra, SVT1 21:30.

Stargate SG-1. Helt plötsligt dyker SG-1 upp på SGC, sedan kommer ett SG-1 team till, och ett till och ett till... TV6 18:00.

CSI: NY, Kanal 5 23:25.

(R)
My Name is Earl, TV6, 22:30
Babben & co, SVT1, 23:15
Vita huset, SVT1, 00:15
Jonas och Musses religion, SVT2, 19:30
Vetenskapsmagasinet, SVT2, 22:55

Fjärrkontrollen tipsar om sina filmfavoriter:
Midnight run - Kanal 9 21:00

Inga kommentarer: