onsdag 3 oktober 2007

Vad är det på tv idag? - 3 oktober

Roomservice får vara först ut som en påminnelse för att jag missade att nämna att 'Äntligen Hemma' hade premiär igår. I premiäravsnittet besöker Johnnie och Mattias Båstad för att renovera ett korsvirkeshus. Kanal 5 20:00.

Studio 60 on the Sunset Strip, SVT1 22:00. Tom, utklädd till Jesus, upprör ett samhälle i Nevada och blir gripen av polisen där. En domare som inte låter sig imponeras tillkallas. 'Studio 60' gänget försöker få honom fri.

Simma lugnt, Larry! Larry anordna en judisk fest för sin familj och vänner men han bjuder in en person som ogillas av de andra. SVT1 22:45.

Bonde söker fru. Dags för en ny omgång av det populära programmet där bönder söker fruar, även om det upplägget inte är helt intakt från förra året. TV4 20:00.

Stargate SG-1 Gänget är fortfarande kvar i den alternativa tidslinjen. Ikvällens avsnitt får äntligen alternativ O'Neill tummen ur och bestämmer sig för att hjälpa till, men på ett vilkor. TV6 18:00.

Grey's Anatomy Kanal 5 21:00.

Myggan. Svenska akademins ledamöter dödas av en seriemördare utklädd till Astrid Lindgren figurer. Myggan själv jobbar med en hyllingsskiva till Astrids 100-årsjubileum. Kanal 5 22:25.

Heroes, Claire ligger illa till och hennes far försöker att hjälpa henne. Hiro reser tillbaka i tiden för att fixa ett misstag. TV4 21:00.

TV om TV TV4+ 21:55. Del 3 av 10.

Mia och Klara Viveka blir mormor och Gulletussan spelar in en låt mm. SVT1 21:30.

Drickbart, Kanal9 22:05. I Säsongsstarten av Drickbart besöker Micke och Ola världens äldsta gindestilleri och testar om någon kan känna skillnad på vitt, rött och rosévin.

CSI: NY En pokervärd blir mördad efter att ha sparkat ut en fuskande spelare. Kanal 5 23:25.

Zapp Europa, säsongsstart SVT2 22:50. Stephan Yüceyatak zappar runt bland de bästa reportagen från Europas tv-stationer. I premiärprogrammet handlar det om dyrbar flärd. I Champagne huggs dungarna ner för att få mer odlingsmark och i London är väntetiden på en lyxbil fyra år. Europeerna handlar lyxprodukter som aldrig förr. Dessutom listar redaktionen några av Europas absolut fånigaste sporter. SVT.se.

(R)
Filmkrönikan SVT2 19:30
Heroes TV4 00:55 (repris från kvällen)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Har läst din blogg i några dagar nu och vill bara säga att jag gillar den. Din dagliga genomgång av TV-programmen gillar jag bäst. Själv missar jag inte, förutom några av dina tips, Uppdrag mord ikväll.

andros sa...

Ahh... Uppdrag Mord ja, en underbar serie. Går på Kanal 9 nu för tiden har jag för mig?

Uppdrag Mord tillsammans NYPD Blue var det bästa inom polisdrama genren under 1990-talet.

Kul att du gillar min blogg!

Anonym sa...

Japp det stämmer, Kanal 9. Keep up the good work!