torsdag 23 september 2010

Running Wilde S01E01

Fa'ad med minihäst

Kortfattad handling: Steve Wilde tror att han har allting och han blir smärtsamt påmind om att det är en sak som inte kan köpas för alla pengar i världen, nämligen kärlek, eller kan den det, nu när han behöver det som mest?

Jämte ”Raising Hope” den komediserie på Fox som verkade mest intressant på förhand (om man inte räknar med ”The Good Guys”). Originell handling som till exempel att använda sig av Steve Wildes ungdomskärleks 12-årig stumma dotter som berättarröst för tv-serien.

Annars är det persongalleriet, som presenteras i början av avsnittet, som sticket ut mest i denna serie. Migo den älskvärda rövslickaren till betjänt, Fa'ad Shaoulin Steve Wildes granner tillika trätobroder som alltid försöker överträffa sin granne, Mr. Lunt sekreteraren som går man över huse för att vara Steve till lags.

Den här serien gillar jag. Sådär lagom skruvad. Och Will Arnett är en härlig skitstövel i sin roll som Steve Wilde. Och bara grannen Fa'ad Shaoulin spelad av Peter Serafinowicz är tillräckligt intressant för att få en egen serie. Och det är just Fa'ads pompösa utstrålning som går så att jag gärna ser ett avsnitt till av denna serie.


Keri Russel då säger du? Jo hon är väl okej men hon står sig slätt mot både Arnett och Serafinowicz.

Inga kommentarer: