onsdag 15 september 2010

The Inbetweeners S03E01

Simon, Will, Neil och Jay

Grabbarna är tillbaka, och inget är förändrat... Wills olyckshändelse, när han sket ner sig under en provskrivning i slutet av säsong 2, är fortfarande färskt i minnet. Något vi kan se i det här klippet inför säsong 3.

I det första avsnittet möter vi gänget när de över inför en modevisning. Eller inte hela gänget, Simon har blivit tillfrågad av Carli att ställa upp som modell och han gör som vanligt allt för henne, Neil blir tillfråga av Carli att hjälpa till med ombytena under modevisningen och han tackar inte nej till att få se lite ass and/or fanny som Will uttrycker det, men hans planer grusas rätt snabbt.

Jay Försöker övertyga alla om att han skall vara modell istället för Simon men ingen är imponerad och slutligen Will som avfärdare hela modegrejen som en struntsak men blir ändå övertygad (hotad) av rektorn att ställa upp som hjälpreda.

Som jag sa i inledningen allt är sig likt. Full fart i det första avsnittet som det även var i säsong 1 och säsong 2. Många roliga scener och replikväxlingar bland grabbarna. Förändring inte alltid bra, i alla fall inte i "The Inbetweeners" fall.

Inga kommentarer: