tisdag 26 februari 2008

TV-krönika: 26 februari 2008

* Listor är alltid kul, men nu var inte direkt Vetenskapens värld lista över "Världens 20 farligaste droger" speciellt kul mera allvarsam. Att Heroin och Kokain hamnade överst var inte direkt oväntat. Något som däremot var oväntat var att Ectasy hamnade på en 18 plats och att rökning som var mest beroendeframkallande av alla droger på listan och som dödar mer än dubbelt så många som de övriga 19 tillsammans inte hamnde högre än plats 9?

* Det är fullkomligt idiotiskt av SVT att sända Fredrik Lindströms Vad är en människa på Kunskapskanalen! Okej... alla har Kunskapskanalen och serien finns att se på SVT Play. Men Fredrik Lindström är tillsammans med Kristian Luuk och Ingvar Oldsberg SVT absolut starkaste kort och vi vet i alla fall hur Oldsberg skulle ställa sig till att göra ett program exklusivt för Kunskapskanalen - han skulle med största säkerhet gå över till TV4. Missa nu inte Vad är en människa imorgon 22:00.

* Sammandrag för Oscarsgalan 2008 ikväll på SVT1. Är inte det ett dygn för sent? Vi har matats under hela måndagen med vilka som vann, vem som hade snyggast klänning det finns klipp på youtube från galan etc. Måndagskvällen hade varit en bättre tid, nu känns det mera som Oscars 2008 är avhandlad.

Inga kommentarer: