lördag 19 maj 2007

CW 2007-2008

Aliens in America Aliens i America handlar om en mamma som ordnar så att en utbytesstudent kommer på besök för att hjälpa hennes blyga son till att bli mera populär. Men det blir inte som hon hade tänkt sig. Utbytesstudenten är en muslim som kommer ifrån Pakistan.

En serie som på förhand bara verkar spela på västerländska fördomar mot muslimer. Motbevisa det CW! Gör något vettigt av denna komediserie.

Online Nation Vad är egentligen populärast på nätet? Det får vi reda på i Online nation. Det finns ett oändligt antal webbsidor och bloggar på nätet men vad som är populärast vill CW ta fasta på i detta program. Ett samlingsprogram för det roligaste och konstigaste som finns på nätet.

Hallå 2007 anropar! Ett sådant här program hade fungerat bra för exakt 10 år sedan när nätet var nytt och spännande och inte tillgängligt för gemene man.

Gossip Girl Allt är frid och fröjd för Blair Waldorf och hennes två bästa väninnor Kati Farkas och Isabel Coates som alla går sista året på gymnasiet. Allt de oroar sig för är att komma in på de mest prestigefyllda universiteten tills Blairs före detta bästa vän Serena Van der Woodsen dyker upp. Skall allt komma upp till ytan nu när Blairs bästa väninna har kommit tillbaka? Är allt som det utger sig för att vara?

Är det verkligen så illa att denna serie är den enda renodlade ungdomsserien som presenteras i år? Inget ont om Gossip Girl, det är bara det att den inte kommer att få någon konkurrens i år. Öppet mål. Skjut!

Reaper Sam har haft ett enkelt liv de första 20 åren. Inga måsten, inga bekymmer, inga tjatande föräldrar, en yngre bror som har fått kämpa bra mycket mera än honom för at få sina föräldrars uppskattning. Men på sin 21 födelsedag får han reda på varför han har haft ett så enkelt liv. Hans föräldrar sålde honom till djävulen. Nu måste Sam jobba vid sidan om djävulen som hans prisjägare, Sam vägrar till en början men han ändrar sig när han får se djävulens vrede.

Wow! Alla serier där någon säljer någons själ till djävulen är med en gång intressanta. Ungdomsserie med övernaturliga vibbar får mig direkt att tänka på Buffy, Kyle XY och Supernatural.

CW Now CW Now är ett nöjesprogram som inriktar sig på yngre vuxna. Vi får se allt ifrån de senaste nöjesnyheterna, senaste teknikprylarna och hetaste modet.

Kanal 5 har sitt Entertainment Now. SVT har nöjesnyheterna. Kan detta vara något för TV3 eller TV4?

Untitled South Africa project En amerikansk familj byter sitt liv mot den afrikanska bushen. Denna serie baserar sig på den brittiska serien Wild at Heart som har samma koncept.

En realityserie utan krusiduller.

Inga kommentarer: