onsdag 28 februari 2007

The Office och Threshold

The Office s03 e02

Igårdagens avsnitt av The Office ställde Angela Dwight mot väggen efter att Michael blev påkommen av Jan att han har filmvisningar. Angela vill att Dwight skall ta över Dunder Mifflins Scranton avdelning för att få slut på allt slöande.

Dwight går bakom ryggen på Michael och skvallrar för Jan som i sin tur skvallrar för Michael och säger att han måste få bättre ordning på sina anställda. Michael bestämmer sig för att jävlas med Dwight och säger att han har blivit chef för avdelningen och att Michael i sin tur har blivit "Assistant (to the) Regional Manager".

Dwight får storhetsvansinne under den korta tiden han är chef innan Michael avslöjar bluffen. Dwight blir bestraffad, han blir tvungen att tvättat Michaels tvätt under ett år och stå på ett bord i kontoret med en lapp på bröstet där det står "Liar".

Threshold - Premiär

Hey! är det inte Data? Jo visst är "Star Treks" Data med i denna serie som hade premiär igår på TV4, eller Brent Spiner som han egentligen heter. Och han spelade ju inte karaktären Data igår givetvis. En annan favorit är med i denna serie Peter Dinklage som var med i "The Station Agent".

Threshold var annars en medioker sci-fi serie. En båt får syn på något mystiskt ljus på himmlen och sedan dör de en mystikst död. Det statliga programmet Threshold aktiveras för att undersöka vad osm har hänt. Hoppas att serien tar sig efterhand.

(bild via här)

1 kommentar:

Björn sa...

Jag trodde att Threshold hade gått på svensk tv redan? Om inte så kan jag meddela att serien tar slut efter cirka 13 mer eller mindre halvtaskiga avsnitt.

Jag hatar verkligen amerikanska tv-bolag som inte kan vara så bussiga att de i alla fall försöker knyta ihop de lösa trådarna när serier läggs ner. Det var samma sak med Vanished också ju!!!