måndag 5 februari 2007

Dirt till TV400! ...och Torchwood till TV4+



Jag skrev i detta inlägg (@ andros.webblogg.se) om Dirt som hade premiär i slutet av förra början av detta år. Nu har TV4 köpt upp den serien!

Serien tar oss med bakom kulliserna i tidnigsbranschen. Och vi får reda på att allt inte är glitter och glamour även om Lucy Spiller försöker hålla fast vid att inte skriva om skvaller i sina tidnigar vilket hon inte lyckas helt med.


Lite synd bar att den sänds i TV400, det är i nio fall av tio ett dåligt val att sända en serie i en nischkanal när den kunde ha gått i huvudkanalen. Vita Huset som sändes i SVT1 för att sedan börjar sändas i SVT24 tappade 80% av tittarna. Buffy The Vampire Slayer gick på TV4 för att sedan slussas över till TV4+, ingen kollade på den serien sedan.


Bonus! TV4+ har köpt in Torchwood

Captain Jack Harkness, the former Time Agent and con man from the 51st century last seen traveling with the Doctor, ventures to early 21st century Cardiff. There, he becomes a member of Torchwood Institute, a renegade criminal investigation group founded by Queen Victoria to battle hostile extraterrestrial and supernatural threats.


En avstickare till den populära serien Doctor Who. Hoppas nu bara att SVT sänder Doctor Who innan, eller i alla fall en bit före, TV4+ sänder Torchwood. Annars blir det lite rörigt.

Inga kommentarer: