torsdag 24 maj 2007

Dirt dax!

© HBO

Igår:

Extras Daniel Radcliffe var lysande igårdagens avsnitt av "Extras". Han försökte spela tuff och det gick sådär, han rökte, pratade snusk och raggade på allt och alla. Oväntat kul. Och Stephen Merchant i rollen som Darren var oväntat odräglig. Ricky Gervais karaktär Andy Millman fick stå i skuggan av honom ändå lyckade Andy med att förolämpa ett barn med downssyndrom och hamna i bråk med Warwick Davis.


Lost Hade det inte varit för att Daniel Radcliffe medverkan i "Extras" hade jag nog endast sett på "Lost" igårkväll. Det har varit en del snack om gårdagens avsnitt och med all rättvisa, vi fick reda på en hel del om Sawyer och Lockes förflutna.


Beyond the break "Beyond the break" är ett hån mot alla andra ungdomsserier. Tycka vad man vill om "OC" "One Tree Hill" och allt vad de heter med de är på långa vägar inte lika dåliga "Beyond the break". Krystat upplägg, handling, skådespelande, genomförande och slutresultat.


Idag:

Nu äntligen är det dags för Dirt att ha premiär på TV400. Jag skrev om den serien redan den 5 februari iår. Då var jag exalterad, nu har dock känslorna svalnat lite. Men idag får Kanal5s "Day Break" snällt gå åt sidan för Courtney Coxs "Dirt". Men mellan "Doctor Who" och "Kyle XY" är det fortfarande dött lopp. Det blir att bläddra fram och tillbaka.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Det extra's avsnittet är en av de bästa sketcherna med dan. Helt underbart och skrattdramkallande!