tisdag 15 maj 2007

Triss i tidsknas!

Igår Måndag (hela veckan) visades det prisbelönta "Stargate SG-1" avsnittet "Window of Opportunity". Jack och Teal'c fastnar i en 10h tidsloop som pågår oavbrutet i över 3 månader. Jack blir mer eller mindre galen efter en viss tid. För coola Teal'c tar det lite längre tid. De hinner även med att dreja krukor, öva golfslag genom stargaten, hångla med Samantha, lära sig att jonglera, cykla inomhus mm. På det hela taget ett bästa "Stargate SG-1" avsnitten någonsin, speciellt med tanke på att Jack gör en referens till Groundhog Day aka Måndag hela veckan.


Day Breaks Brett Hopper gör sitt bästa för att klara sig undan att återuppleva samma dag igen. Men han lyckas inte lika bra som Jack och Teal'c att lösa mysteriet. Han blir skjuten och är väldigt illa däran när hans flickvänn upptäcker att han ligger och förblöder i sängen morgonen därpå. Det ser hopplöst ut... jag hade inte förväntat mig någonting annat.


Ikväll är det dags för "Ugly Betty" och "The Office" i vanlig ordning. Ikväll visas även kultrullen Office Space på TV6. Har du inte sett den är det bakläxa! Två av världens mest sköna figurer är med i denna film Milton Waddams och Bill Lumbergh. Missa inte!

Inga kommentarer: