lördag 19 maj 2007

FOX 2007-2008

Sarah Connor Chronicels I denna serie får vi följa Sarah Connors liv och leverne mellan Terminator 2 och 3. Sarah och hennes son John försöker att ligga lågt och inte dra till sig uppmärksamhet från regeringen och Skynet vilket visar sig inte vara helt lätt.

Jag har läst en hel del om denna serie, vilket inkluderar manuskriptet från det första avsnittet som jag inte skall avslöja här och nu. Men okej… denna serie verkar vara spännande. En rejäl sci-fi serie och många sådana ser vi inte i år så jag skall vara nöjd.

New Amsterdam En mordutredande detektiv från New York är en odödlig 400 år gammal man. Han blev odödlig när han för 400 år sedan räddade en indianska från att dödas. Enda sättet för honom att åldras är att hitta sin sanna kärlek. Under en jakt på en mordmisstänkt får han en hjärtattack. Var hans sanna kärlek i närheten av honom när han jagade den mordmisstänkte?

Denna serie m å s t e jag se. Inte minst för att Lasse Hallström är inblandad. Lägger vi därtill lite mysticism så är saken klar.

K-Ville Ett drama som går i stormen Katarinas spår som drabbade New Orleans för 3 år sedan. Vi får följa ett antal poliser, Marlin Boulet, Trevor Cobb, Billy ”K-9” Faust, Jeff “Glue Boy” Gooden, Ginger “Love Tap” LeBeau och James Embry som fortfarande inte har gett upp hoppet om staden New Orleans. Men vilka av dessa poliser är att lita på? Korruption, vendettor och personliga öden att se fram emot.

Det känns lite väl tidigt att göra en serie om Katarina stormen. Det har gått lite över 3 år sedan stormen slog till. 9/11 dramat fanns på film först 2005. Men jag hoppas på ett spännande drama och lite mera insyn i staden New Orleans än vad vi fick se för 3 år sedan.

Canterbury's Law Advokaten Elisabeth Canterbury gör vad som helst för att försvara de som är felaktigt anklagade. Hon sätter sin karriär och sitt privatliv på spel när hon tar sig an kritiserade fall. Privat livet är ett fall för sig. Elisabeth och hennes man, rättsprofessorn Matthew Canterbury har sitt eget dilemma, deras som försvann för en tid sedan. Vilket ledde till att de lappade ihop sin trassliga relation.

Advokater, försvarare, åklagare och domare. Alla dessa män och kvinnor inom rättsväsendet. Jag vet varken ut eller in. Jo det vet jag. Jag blir trött. Detta har jag sett tidigare.


Rules For Starting Over Ett gäng 30-åringar som får en nystart I sina liv. De vill inget hellre än att gifta sig igen, om dem bara kunde hitta den rätta. Jack Gatley, Tommy, Freddy Sahgal och Kate är alla framgångsrika i sina respektive yrken. Skall de lyckas i sina relationer också? En serie om dejtande.

Vi har What about Brian? Räcker inte det? Skall vi plåga oss med ytterliggare en serie om ett gäng trettio-någoting som har problem med dejtandet?

The Return of Jezebel James Två systrar, ett barn, som den ena systern bär åt den andra. Kan det fungera? Sarah Thomkins är en smart och utåtriktad kvinna som jobbar inom barnboksbranschen och som har ett förhållande med affärsmannen Marcus. Men något fattas, ett barn. Problemet är att Sarah inte kan få barn därför ber hon sin yngre syster Coco om hjälp med att bära hennes barn.

Det finns en anledning till att jag gillar sci-fi, man slipper serier som The Return of Jezebel James. Komplicerade relationer och öden… nej tack.

The Search for the Next Great American Band En spin-off på American Idol har sett dagens ljus, The Search for the Next Great American Band. Konceptet är enkelt istället för at söka efter en talang varför inte söka efter ett helt band?

Inget nytt, detta har vi sett tidigare på TV6 i Rock Star Supernova.

Inga kommentarer: