fredag 27 april 2007

Sci-fi!

Krocken mellan "Doctor Who" och "Kyle XY" igår var smärtsam. Vad kolla på? Ole dole doff... krona eller klave? Till slut kompromissade jag, 50/50. Det blev halvlyckat. Tur att "Doctor Who" går på SVT det vill säga 15 minuter kortare än reklamfyllda "Kyle XY".

Fenomenet media styr världen togs till sin spets i gårdagens avsnitt av "Doctor Who". Satellit 5 som kretsar kring jorden 200.000 år in i framtiden har övertagits av en utomjording som styr människornas öde med järnhand. I "Kyle XY" är Kyle mera lustig än vanligt. Han försöker sova men kan inte göra det. Istället rensar han ur kylskåpet och lyssnar på störningar på radion till Josh stora förnöje, han är nämligen övertygad om att Kyle är utomjording. Kyle blir till slut trött och somnar i ett badkar.

Gårdagens dos av sci-fi fixad. Idag är det en ny härlig dag. "Stargate Atlantis" och "Battlestar Galactica". Trailern till "Stargate Atlantis" verkar lovande, Wraiths anfaller Atlantis och ett mindre krig utbryter och Teyla blir smittad av Wraith DNA. "Battlestar Galactica" har tyvärr inte fått några häftiga trailrar i veckan. Men jag vet ändå att den serien levererar.

För alla er som har Sci Fi Channel kan jag tipsa om att det andra avsnittet av Painkiller Jane går ikväll.

Inga kommentarer: