onsdag 4 april 2007

Madrasserat på ZTV

Madrasserat
Bostadsbristen i landet är akut, unga trängs som råttor i storstäderna och ingen verkar längre tro på de slitna orden; Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Men på ZTV finns det hjälp! Madrasserat är förmodligen världens första TV-program som också fungerar som en bostadsförmedling.

Programledare och guide i bostadsjungeln är Martin Falck som träffar möjliga sambos och bjuder på spännade insikter i udda boenden. På ZTV.se kan du enkelt ladda upp ditt eget filmklipp, filmat med mobil eller digitalkamera, som annons om du vill hyra ut din lägenhet, ett rum eller bara en madrass i ett hörn. Själva programmet kretsar kring Martins möten med alla karaktärer han stöter på under sin dammsugning av Sverige efter coola platser att bo på. Varje vecka blandas annonser med kreativa och roliga lösningar på hur andra har löst sitt boende.

Programmet produceras av Eskil & Junker Film.

Sänds onsdagar 22.00
Repris söndagar 13.30 och måndagar 17.30
Programledare: Martin Falck



Jag lyssnade på P3 i morse när Martin Falck blev intervjuad om sitt nya program på ZTV Madrasserat. Kan bli intressant kan bli pannkaka. Skruvade karaktärer som bor på lustiga ställen är redan gjort flera gånger om speciellt av Filip och Fredrik. Men jag ska ge det en chans ikväll 22:00 på ZTV.

Inga kommentarer: