fredag 2 mars 2007

Torsdag :( Fredag :)


Ja vad skall man säga om "Snyggast i klassen" som gick igår på TV400? En bild säger mera än tusen ord. Men jag kan utveckla det lite mera.

Programideén och utförandet är rätt och slätt korkat. Till att börja med, låta paret som skall utvärdera varandra eller någon annan uttala sig innan publiken röstar. Det är klart som fan att publiken blev påverkad när de hörde vad deltagarna sa! Det resulterade i att paret fick rätt på ett tiotal frågor och bara ett fel. Årets första riktiga kalkon.

Blind Justice sammanfattas med tre ord: Förutsägbart - Osannolikt - Ordinärt. Förutsägbart som i att han självklart skulle lyckas. Osannolikt som i att han blir tillåten att fortsätta vara mordutredare när han är blind. Ordinärt som i att vi har sett historien förut. Han kunde åtminstonde ha haft någon superhjälte kraft som Ben Affleck hade i Daredevil. Inte undra på att denna serie blev nedlagd efter en 13 avsnitt.

Det är lätt att vara efterklok men jag skulle nog lagt min tid igårkväll på L Word istället.

Ikväll skall jag ge Green Wing en ny chans, förra veckans avsnitt blev på grund av en eller annan anledning inte sett (hrmm...). Detsamma kan säga om Battlestar Galactica. Men det som är lite synd är att dessa två program krockar med Stargate Atlantis som har premiär ikväll på TV6 kl. 21:00 och efter dubbelavsnitten är det dags för The 4400 att ha premiär 23:00.


Inga kommentarer: