söndag 18 februari 2007

Melodifestivalen 2007 - Deltävling 3

Det började småkul lite fjollträsk vs bonnläppar skämt, vidare till hur barnslig Jimmy Janson är och vilka andra lärare som siktar på melodifestivalen nästa år. Kristian Luuk börjar som det så fint heter bli varm i kläderna. Men jag undrar fortfarande hur det skulle ha blivit om Filip och Fredrik hade hållt i spektaklet.

Idol grabbarna Måns och Sebastian gick oväntat båda vidare. Och ännu mera oväntat var att Magnus Carlsson inte gick vidare vare sig direkt till finalen eller till andra chansen. Men vad hade man egentligen väntat sig av någon som nästan rakt av sjunger Ahas Take on Me. Nu när både Andreas Lundstedt och Magnus Carlsson inte gick vidare står väl hoppet till After Dark. Åtminstonde en HBT:are måste ju gå till final annars är det något som är fel?

Denna deltvälingens sämsta bidrag var utan någon större konkurens Sheida en blandning av indisk och svensk folkmusik fungerar inget vidare.

Nej nu måste jag surfa in på youtube och leta efter The Arks bidrag från förra veckan. Det skall visst finnas där någonstans helt olagligt OMG!! :-O
(bild via aftonbladet.se)

Inga kommentarer: