söndag 18 februari 2007

Premiärer - Säsongsstarter 3


Det har poppat upp en hel del nytt den senaste tiden. Idag har Parlamentet, TV4 20:30, säsongsstart som jag har tipsat om tidigare. Och 21:00 är det dags för nya avsnitt av Mythbusters på Discovery.

Och för er som har missat Deadwood har den reprisstart ikväll 00:45 på TV4. En tid som är minst lika jävla dålig som vanlig. Deadwood har från säsong ett misshandlats av TV4. Alltid urusla sändningstider, 22:30 på fredagar för att ta ett exempel. Vid den tiden är man antingen ute och festar eller som jag trött efter en veckas slit(nåja) och man ligger i soffan och slummrar.

Leende guldbruna ögon (bilden) har premiär den 26 februari på SVT1. Den handlar om Lennart som helst av allt vill bli dansbandssångare. Men det finns ett problem han är svart. Läs vidare här... Många kända skådisar i denna serie på 3 delar, Fares Fares, Torkel Petterson, Babben Larsson mfl.

Nu på måndag är det dags för en serie i 4 delar om japan, Mitt Japan:
Del 1 av 4. Under ett helt år levde Karin Muller i Japan. Hon reste från norr till söder och lärde känna människor ur alla grupper i ett land fyllt av kontraster och motsägelser, ett land där det mest moderna och teknologiskt mest avancerade ställs mot vanor och bruk från urminnes tid. I sina reportage lyckas hon ofta komma bakom ytan och visa landets egenart och livsstil. ("Japanland", USA 2006)
Jag som är något av en Japanofil (dra inga förhastade slutsattser, googla det) kommer för allt i världen inte missa detta! Måndag 21:00 SVT2.

Anna Pihl har säsongspremiär den 5 mars på TV4. Danskarna levererar alltid när det kommer till dramaserier och Anna Pihl är inget undantag. Jag har ingen direkt koll på om det är "halvsäsongspremiär" på Anna Pihl eller om det är säsong 2 som startar, men i säsong 2 skall iallafall Ola Rapace vara med i. Det kan bli intressant.

(bild via svt.se)

2 kommentarer:

Pär Larsson sa...

Anna Pihl hon är en härlig pil!

andros sa...

Ja så kan man också formulera sig :)