fredag 14 oktober 2011

TV-krönika: 14 oktober 2011

* Borta bra men hemma bäst blir aldrig så tydligt som när man är hemma vid sin egen dator och TV. Men det har ju sina fördelar, en hel del avsnitt har hamnat på hög sedan sist och man har aldrig problem att prioritera. Det man är mest sugen på ser man först vilket betyder gamla godingar som är inne på sin femtioelfte säsong istället för eventuella nya serier.

* Torsdagskvällen är väldigt tunn om man tycker som jag gör. "Robinson" känns blasé, "Lyxfällan" är under stundom skäms-kudde-tv, "Sol fest och oroliga föräldrar" faller på begreppet att alla inblandade är myndiga och gör som de själva vill (hade de varit under 18 år hade det varit en annan sak, men då hade de å andra sidan inte kunnat ställa upp i programmet).

Den enda behållningen under gårdagskvällen var "Fråga Olle dokumentären" och främst då Malin Gramer som är lysande som en sorts undersökande reporter.

* Ikväll: ...är det fan i mig inget på teven. SVT1 kör "Skavlan" och en insamlingsgala. TV4 kontrar med "Idol". Själv slö-zappar jag istället.

Inga kommentarer: