tisdag 4 oktober 2011

Made in Sweden med Felix Herngren


Nej detta är inte en ny talangshow på TV3, det är Felix Herngren som har fått blodad tand sedan han gjorde "Felix stör en ingenjör" för ett antal år sedan.

Discovery Channel kan stolt presentera Felix Herngren som programledare på kanalen. I det nya programmet "Made in Sweden" utforskar han hur kända svenska företags produkter tillverkas och han avslöjar sin passion för vetenskap och teknologi.

"Det är skitkul och hedrande att få vara programledare för Discovery Channels första svenska produktion”, säger Felix Herngren om sin medverkan i Made in Sweden. ”Eftersom jag också är lite av en tekniknörd och Discovery Channel är en av mina favoritkanaler så har det varit en riktigt rolig grej

Felix tar tittarna med bakom kulisserna på svenska fabriker och lär oss mer om högteknologiska processer där råmaterial omvandlas till föremål som vi människor använder varje dag. Följ med Felix på en spännande resa genom svensk industris mest anmärkningsvärda bedrifter.


Discoverchannel.se

"Made in Sweden" har premiär den 13 oktober 22:00

4 kommentarer:

Magnus sa...

Blev det bara ett program, eller vad hände?

Magnus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
andros sa...

Det kan jag tyvärr inte svara på. Men jag antar att vi svenskar inte har tillräckligt mycket intressanta saker för fler än ett program.

Och vi som har sett mycket på Discovery såg säkert att mycket av det som visades har dykt upp tidigare i program på Discovery som "How Stuff's Made" och liknande program.

Anonym sa...

Felx stör en ingenjör var kanon, kan du inte göra flera liknande program!?