lördag 29 mars 2008

TV-krönika: 29 mars 2008

* Vann rätt låt? Visst var Tina Nordström den värdiga vinnaren, även om Tony Rickardsson gjorde väldigt bra ifrån sig vilket inte minst visade sig på juryrösterna. Och jag litar till 100% på Tina att hon inte får storhetsvansinne och tvunget skall visas sig i alla mediala sammanhang som Martin Lidberg gjorde förra året.


* Alla verkar ha blivit helt bananas över den påkostade trailern till TV4 "Körslaget" som har premiär ikväll. Visst ser det häftigt ut och så, men inget mera tycker jag? Två saker slog mig i alla fall: 1. Markoolio sjunger för jävla dåligt. 2. Barn och skrålande fylletrattar har absolut ingen musiksmak (om vi betänker att dessa grupper är Markoolios största "fans" - töntiga trallvänliga barnlåtar och hejaramsor). Själv hoppas jag på att Joachim Cans (Hammerfall) vinner.

Bara inte Linda Bengtzing vinner, hon behöver verkligen inte synas mera i kvällspressen. Hon har ältat "Hedman historien" ett par varv och avslöjat att hon har haft ihop det med den och den. Blivit intervjuad, gråtit ut, talat ut, tyckt till, tyckt synd om, yada, yada, yada...

* I och med att "Körslaget" och "Talang 2008(4 april)" drar igång har TV4 haft ring in och rösta program sedan den 4 september från "Idol", "Let's Dance", "Körslaget" till Talang 2008 som slutar den 23 maj (uppskattat slutdatum). En antal miljoner rätt ner i TV4 plånbok.

Inga kommentarer: