torsdag 20 september 2007

Myggan och TV om TV

Då var då äntligen premiären av Myggan avklarad. Ett njaa... får den serien av mig. Visst var det chockerande och visst skrattade jag högt när Bengt Magnusson visade fittan på slutet. Men handlingen var alldeles för rörig och Fredrik och Filips animerade alteregon kändes onödiga, tillsammans med et par scener. Men de skall ha cred för att de gör vuxentecknat. Det har aldrig hänt tidigare i svensk television.

Idag var det passande nog äntligen reklam för Boston Tea Party, inte den reklamen där de har lösmustasch och äter fläskfile (bilden) utan reklam från studion där programmet skall hållas med expertpanelen skymtandes i bakgrunden. Och även info om vad de skall prata om i det första programmet finns att tillgå på Kanal 5:s text-tv. Helt plötsligt känns Myggans njaa... helt ovesäntligt. Det är Boston Tea Party som blir deras bästa program iår.

Att TV om TV hade premiär igår var en nyhet för mig. Ny bättre tid (onsdag 21:55, istället för fredagar vid halvtolv snåret) inte lika mycket dösnack, ny studio och intressanta gäster. Nu kanske man skall börja titta på TV om TV igen. Synd bara att det krockar med Studio 60 on the sunset strip och Myggan, men man kan inte få allt.



(bild via kanal5.se)

Inga kommentarer: