tisdag 25 september 2007

Måndagskvällens 3 stora premiärer

Vad är det för likhet mellan Nattliv och Victoria Beckham special? (Läs svaret längst ned på sidan*)

Victoria Beckham, den levande citatmaskinen, måste man bara älska och hata. Det finns nog ingen människa på denna jord som är så upptagen i sig själv som hon är. Hela hennes person är helt enkelt bizzar. Det är lyteskomik över hennes uttalanden och buskis stämpel på hennes skämt. Det roligaste var nog när hon fick sin chafför att köra runt med en docka för att lura papparazzi och när hon läxade upp Perez Hilton.


Boston Tea Party var som jag trodde bättre än Myggan. Mycket prat i munnen som sig bör när Filip och Fredrik är inblandade, men även en hel del intressant om hjärnan som det första programmet handlade om. Hypnotiseringsmomentet var kul även om jag själv skall bli hypnotiserad innan jag tror att det fungerar.

Sist ut, kvällens höjdpunkt, Dexter. Vilken serie! Bara Heroes och The Wire är bättre just nu. Michael C. Hall i rollen som Dexter är verkligen härligt obehaglig hans karaktär påminner om en blanding mellan Patrick Bateman (American Psycho) och Hannibal Lecter (När lammen tystnar). Utstuderat elak och livsfarlig och det där härliga jag-är-galen-men försöker-dölja-det-leendet. Dexter började bra men slutet var bättre, vem var det som körde kylbilen?




(*Båda är kräkframkallde.)

Inga kommentarer: