söndag 16 mars 2008

Fel låt vann!

Som östgöte och vän av oordning och det lite annorlunda höll jag givetvis på BWO och jag blev lite stolt är Norrköpingsjuryn gav fyra poäng till "Hero" och bröt sviten av tolvor till Charlotte Perelli. Sanna Nielsen hade gärna kunnat vinna hon med. Inte Perelli. Men nu blev det som det blev. BWO hade nog gått hem mycket bättre i stugorna bland öststatsländerna (som jag inte är sen att bunta ihop till ett ställe och rubricera som "dom där borta").

7 kommentarer:

Anna sa...

Jag tycker juryn ska bort, och vi ska enbart ha folkets röster. BWO hade i för sig inte vunnit, men Sanna Nielsen åtminstone.

andros sa...

Jag håller med dig till fullo. Röstningsprocessen skall spegla hur det går till i "Eurovision Song Contest" och där är det bara folkets röster som gäller.

Låt mig gissa, du inget stort fan av Charlotte Perelli? ;)

Anna sa...

Amen, Perrelli har gjort sitt. Likadant Christer Sjögren. Vilket skämt. Det smidigaste hade väl ändå varit om vi folket hade varit med i gallringen, i någon skala.
Okej, pensionärerna hade väl säkert röstat som galningar då också, men är jag naiv som tycker att Melodifestivalen kan agera som Idol? En variant i alla fall. Men är det inte det egentligen? Läraren förra året, typ nobody, var med och hade en bra låt. Solskenshistorier efterlyses!

andros sa...

Christer Sjögren hade gjort sitt bra länge innan han började köra Elvis covers. Och jag tycker att Perelli ser lite läskig ut. Hon vill för mycket med sin kropp och sin låt.

Men visst är solskenhistorier trevliga. Så länge som personen i fråga är sympatisk och trevlig. Fast även det kan gå överstyr. Se bara på Idol-Andreas som fick hybris när det började närma sig slutet av Idol.

TV-eleven sa...

Juryn var ju helt störd! Håller med, visst tyckte jag själv att Nordman var värd att vinna, men BWO hade lätt kommit högre än Pirelli!

Anna sa...

Transavarning på Perrelli, big time!
Nej men Nordman, shit, glöm inte att den låten ska representera Sverige..

andros sa...

Bara inte Perelli skrämmer slag på Europas befolkning med sitt stora Bratz huvud. :S