lördag 26 januari 2008

TV-krönika: 26 januari 2008

* Veckans konstigaste hype måste nog var den om att Göta Kanal skall visas på TV4 nu idag, lördag. Det har varit ovanligt många trailers för den filmen. Va fan! Kom igen... den filmen har ju visats på TV4 Film femtioelva gånger nu under hösten/vintern. Men å andra sidan, alla har inte TV4 Film.

* Två nya äckliga reklamfilmer har dykt upp bland reklamkanalerna. En om "näsblodsvadd", glorifierad bomull - typ. Och en annan reklamfilm om tabletter som man skall ta innan man går och lägger sig för att få ordning på den hårda magen. Min första tanke: Skall man vakna upp i en pöl diarré på morgonen eller? :S

Men ohotad äckelreklamfilm nr. 1 är fortfaranden den om trollen som bor under stortånageln och som lyfter upp den som en motorhuv. Jag får fortfarande kalla kårar när jag tänker på den och hur många gången man har sparkat i tårna, känt smärtan, satt sig ned, tagit av sig strumporna sakta och hoppas på det bästa - att man inte har fläkt upp en nagel.

* TV4 Science Fiction har köpt in Babylon 5. *hoppar upp och ned av glädje*

* Ikväll: Skippa både (överskattade) High fidelity och Göta Kanal och se Slas film Vem älskar Yngve Frej? en riktig svensk klassiker.

Inga kommentarer: