torsdag 29 november 2007

Unending och anime på ZTV

Vala, Daniel, Sam, Teal'c och Mitchell går en sista gång genom porten sen är det slut. Innan dess har de fått uppleva hela 50 år i ett Asgard uppgraderat skepp. Tråkigt och trist kan väl sammanfatta det sista avsnittet. Jag hade hoppats på att det sista avsnittet skulle vara en enda orgie i våld, blod och död och att vårat kära team till slut stod som vinnare. Avsnittsnamnet Unending är verkligen ett passande namn.

Jag tyckte väldigt synd om Teal'c som fick offra 50 år av sitt liv, men det var han som i slutändan hade bäst förutsättningar att leva vidare nu som 130-åring. Nu är det bara att vänta på filmen som släpps om ett halvår eller så.


Sedan i början av veckan kör ZTV anime igen mellan 22:00-04:00 på natten: 22:00 Fullmetal alchemist, 23:00 Gungrave, 00:00 Samurai champloo, 01:00 Berserk, 02:00 Naruto och sist ut 03:00 Fullmetal alchemist repris från 22:00. Det finns inga som helst möjligheter att följa dessa serier, även och jag skulle vilja, låsa upp 5h per kväll/natt bara för att se anime är inte realistiskt. Men det känns ändå tryggt att ZTV kör anime den tiden på dygnet - är det inget annat på TV kan man alltid lita på ZTV.

Idag är det absolut ingenting som tilltalar mig i tablån utöver Jericho. Det får bli att se kalkonrullen Alien vs. Predator istället, lite hjärndöd action funkar alltid.

Inga kommentarer: