måndag 17 maj 2010

TV-krönika: 17 maj 2010

* "Vad bir det för mat", eller rättare sagt, Vad blir det för mat? Repris igår på TV4+ (18:00) del 5 av 8 från förra säsongen. Efter det (18:30) repris från den nuvarnade säsongen, det nya avsnittet som gick i torsdags vid nio tiden på kvällen. Och sist men inte minst: Reprisstart på den nya säsongen av "Vad blir det för mat" på TV4 19:25.

* Mera frosseri i "The Tudors" som hade säsongspremiär på SVT1 igår kväll. Utsökt serie på utsökt tid. Fast allt som är en ursäkt för att slippa Wallander-Beck på TV4 vareviga söndag är en bra ursäkt.

* Ikväll: "Djävulsrallyt" på Kanal 5 eller "Bröllopsintervjun" på TV4? Själv hade jag hellre sett dokumentären som skulle ha gått på TV4 egentligen "Barn som inte äter". Och det enbart med anledningen av att jag har syskonbarn med diabetes som MÅSTE äta men som ändock trilskas, det är ett dilemma och det hade varit kul att se denna dokumentär.

..."Roast på Berns" Ladies night, det lockar faktiskt inte om jag skall vara ärlig. Petra Mede och Babben Larsson (som var bra senast) är alltid sevärda och då självklart offret själv Annika Lantz, som Sverige har väldigt delade meningar om. Men det övriga gänget? Zinat, Cilla, Ann och Marika? Nja...

Jag ser hellre att det är mera jämställt överlag och att Erik Haag (eller Henrik Schyffert det, är nog han som mest att säga till om) plockar in lite flera kvinnor till de "vanliga" roastningarna.

Inga kommentarer: