måndag 17 maj 2010

"The Gates" ny vampyrserie på ABCÄr vi verkligen redo för ytterligare en vampyr-serie? Det var det första jag tänkte när jag hörde talas om "The Gates" för första gången, för inte alls längesedan (om jag skall vara ärlig). Jag har själv kommit fram till att "True Blood" är helt outstanding och "The Vampire Diaries" är ett bra komplement om man vill ha mera av samma vara.

Nu har alltså "The Gates" premiär på ABC den 20 juni och den handlar om en familj som flyttar till en såkallad Gated Community - ett exklusivt ingärdat område - från Chicago. Familjefadern Nick Monaham spelad av Frank Grillo har fått jobb som polis och den övriga familjemedlemmarna får snällt följa med. I övriga roller ser vi blandannat meriterade Chandra West, Marisol Nichols Rhona Mitra (Lara Croft!) mfl.

Just det... deras nya grannar i communityn döljer på något stort. Vad det kan tänkas vara är det upp till er att lista ut.

Länkar:

Officiell hemsida
Youtube-konto
Twitter

3 kommentarer:

Stefan sa...

Låter lite som en sammanslagning av Eureka och valfri vampyrserie.

Precis som du poängterar så finns det redan True Blood, Vampire Diaries, Being Human och filmens Twilight. Jag tvivlar på att det finns utrymme för ytterligare en vampyrserie och frågan är istället; hur länge kommer vampyrtrenden överleva?

andros sa...

"Being human" hade jag alldeles glömt bort! Eller rättare sagt förbisett.

Så länge som vampyr-serierna håller hög klass får de gärna fortsätta att utvecklas och föröka sig. Men jag är rätt sugen på något annat nu. Zombies, varulvar eller kanske mumier?

Anna Thunman Sköld sa...

Joooo, jag kan tänka mig se en till vampyrserie, nemas problemas. Den verkar ju lite rolig.