fredag 15 januari 2010

TV-krönika: 15 januari 2010

*”Succéduon med Anders och Måns” var helt klart gårdagens programpunkt som jag hade sett fram emot mest. Men jag blev lite besviken och det berodde nog mest på att jag inte var inläst på premisserna kring serien – att den skulle ligga såpass nära personerna Anders och Måns och inte några helt påhittade alias.

Men visst fanns det en hel del roliga scener som när Anders tvättade röven handfatet och presentation av deras bok med förläggarna. Denna serie känns lagom på något sett och visst tänker jag även följa den i fortsättningen.

*Nu när ”På Spåret” har bytt ut programledarna känns ”Antikrundan” som den enda serie som man minns sedan barndomen och som fortfarande är identiskt. Ja förutom då att de flesta experterna är utbytta men det har inte skett lika drastiskt som i ”På Spåret”.

* Men ”Made in Sweden” måste väl vara något av det mest meningslösa man kan titta på just nu? Konceptet är bara ett sätt att förlänga Idol-juryns aktualitet en månad eller två till innan en ny säsong av ”Idol” börjar spelas in.

*Ikväll: ”Let's Dance” och Willy: A pair made in heaven! <3

...reprisen av ”Molinska skrönor: Tv-feber” på SVT24 20:00.

...eller, ”Big Love” (SVT2 22:30) som SVT äntligen har fått tummen ur och börjat visa igen.

Inga kommentarer: