fredag 17 oktober 2008

Obama for president!

Finns det något tråkigare än att se Maud Olofsson tjata hål i huvudet på Lars Ohly under en partiledardebatt? Ja det kanske det finns men jag kommer inte på något just nu - i alla fall, valet närmar sig i USA och jag har som många andra stundtals njutit av debatterna mellan Obama/Biden och på andra sidan McCain/Palin. Amerikanarna vet hur man gör bra teve oavsett ämne och vi i Sverige hakar på så gott vi kan.

Vi har tidigare kunnat se Göran Rosenbergs Amerikas val - Konventen iår och nästa vecka på tisdag 22:40 (TV4) är det dags för en ny del i serien Amerikas val: Rosenberg en serie för alla oss Svennebanan som vill vill veta vad Joe Sixpack tycker och tänker:


Programstart. Del 1 av 3. Göran Rosenberg gör en resa över och mellan politiska och kulturella gränser i det amerikanska samhället. Hur ser USA på sig själv som nation? Hanteringen av den illegala invandringen och det allt starkare inflytandet från en växande spansktalande population väcker frågor om vem som tillhör Amerika och vem som inte gör det.


Filip och Fredrik håller fortfarande fast vid att de skall göra sin partiska (ungefär lika partiskt som det här inlägget) valvaka natten till den 4 november på Kanal 5.

Detta inlägg kommer att uppdateras efter hand...

Inga kommentarer: