fredag 23 november 2007

Sveriges 69 Osexigaste 2007

En liten fågel viskade i mitt öra (jag läste det i en tidning) att Boyahed hade släppt, för femte året i rad, sin mytomspunna lista över Sveriges 69 Osexigaste personer. Och visst stämmer det!

Egentligen skulle jag bara tipsa om alla tv-kändisar som har fått sig en känga av Boyahed men här är mina favorit dissar, alla kategorier.

46. CLAES ELFSBERG (41)
Efter decennier som nyhetsankare förpassades ”Elvis” till tittarombudsman. Han fick helt enkelt ta emot skit från hela Sveriges befolkning dagarna i ända. Hans drömjobb, med andra ord, men för bara några dagar sedan bestämdes det att tjänsten skulle försvinna. Claes har legat och gråtit under sitt glasbord sedan dess.

41. TITTI SCHULTZ (NY)
Alla som är pigga och glada innan klockan 9 på morgonen är per definition onda människor.

22. RONNIE SANDAHL (NY)
Han ser ut som en trettonåring, men skriver som en pretentiös… okej, trettonåring. Snubben skrev en hel bok om att han inte kallar tjejer för hora. Whaddya want, a cookie? Och förresten, ett ”h” i ditt efternamn förändrar inte det faktum att du heter Sandal i efternamn, så ursäkta oss medan vi tar fram kängorna och trampar på lite ömma tår. Hora.

7. BILLY BUTT (7)
Många tycker att Billy Butt är ett skrattretande namn på en ännu mer skrattretande person. Men namnet är taget och lille Billy föddes med ett betydligt proprare namn: Sir William Rööv den III. På åttiotalet flyttade han till Sverige och etablerade sig snabbt som rikets sjunde osexigaste människa. Där kommer han också att förbli i evigheters evigheter. Amen.

Sveriges 69 Osexigaste 2007

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tidning?

andros sa...

Boyahed existerar bara på nätet. Klicka på länken längst ned i inlägget.

andros sa...

Jaha! Om du menar i vilken tidning jag läste om att Boyahed hade släppt en nya lista så var det i östgöta correspondenten.