lördag 24 november 2007

Idol - buhu...

Nu har det återigen blivit upprörda känslor i Idol juryn om rätt person eller inte åkte ut. Det kvittar väl vem som åker ut nu, så länge som Amanda är kvar. För det blir hon som vinner. Tyvärr. Både juryn och svenska folket har intalat sig själva att hon är guds gåva till folket.

Hade Amanda varit 29 år, haft råttfärgat rakt hår, dålig hy, glasögon, varit blyg och småpluffsig och haft E X A K T samma röst som hon har nu - hade hon då gått vidare från den första uttagningen?

Jag hoppas att Marie Picasso vinner i globen om två veckor.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Givetvis har det betydelse att Amanda är supersnygg,söt och charmig som person. Själv är jag inte så förtjust i hennes sång, men att se henne är ju underbart :) Det är ju aldrig fel med ungdom. Se även i tennisen hur populära unga damer är (Sharapova, Ivanovic m.fl)

Anonym sa...

Lugna ner er och se sanningen! Amanda är proffs och Andreas har den bästa rösten. Daniel kan säkert skutta omkring i en musikal. mvh Röstande

Anonym sa...

men Amanda Jensen e ju bara för BÄST!!! dessutom har hon ju STIL, tjejen. De rosa flamingo örhängena och de stora gröna plate earrings hon haft på sig kommer från ett superkul smyckesmärke som heter MI LAJKI. Hittade deras hemsida med webbshop på www.milajki.com
mkt rock n roll, humor och lyx! örhängena kostar 499 SEK.
Puzz!!!

Anonym sa...

Givetvis kommer Amanda att vinna, Idol har aldrig haft något med talang att göra på samma sätt som t.ex. Fame Factory hade där de deltagande faktiskt fick lära sig att sjunga och dansa. Idol har ungefär samma status som Big Brother, man blir en Idol-stjärna, aldrig en riktig musiker - ränderna går aldrig ur. Och det är väl skönt för oss som är intresserade av riktiga musiker att vi snabbt kan sålla bort de som det står Idol- framför.

De Gudomliga Kreatörerna sa...

Att vara en bra artist har inte bara med sångens kvalitet att göra. Amanda är en värdig vinnare. Hon har 100% känsla och levererar äkthet. Precis som Daniel. Som Gustaf sa så vinner oftast de me mindre talang idol. Därför vore det icke förvånande om Andreas vann. Amanda åker nog nästa gång.

Unknown sa...

Måste säga att jag inte håller med dig. Det som räknas i idol är karisma. oftast. Amanda Jensen har något som ingen av de andra kommer i närheten av (möjligen picasso då. Hon har förbannat mycket Karisma och en jävla tro på sig själv. Utan det behöver man inte ens söka till idol.

andros sa...

Här går det hett, till vad kommer allt folk ifrån?

Nåja.

Jag fasthåller fortfarande vid att Marie är bäst och att Amanda lever på - kallade det charm och coolhet whatever... hon ser bra ut och det drar många röster.