tisdag 27 november 2007

seteve.se - tv på nätet

Jag hittade en länk som kanske intresserar alla som vill se tv på nätet.

Du vet väl att du kan se TV direkt på internet? Alla stora svenska tv-kanaler erbjuder dig att antingen kostnadsfritt eller mot en avgift se på många av deras tv-program, främst då deras egna produktioner. Hos SVT så kan du exempelvis ta del av mer än 2000 timmar TV som du får tillgång till helt kostnadsfritt. Hos TV4 så kan du köpa ett abonnemang för 49 kr per månad och du får då tillgång till massor av bra TV. TV4 erbjuder även dig att hyra film i ett samarbete som de har med SF och priserna där ligger på 29 - 45 kr per film.

För svenskar som har flyttat utomlands och har saknat svensk tv är det inte längre något problem att ta del av de program som sänds här hemma. Och på den här sidan kan du finna länkar till alla de stora och mindre kanalerna. Är du istället mer intresserad av vad de visar på tv i andra länder så har även du kommit rätt. Via seteve.se kan du finna hundratals länkar till tv-kanaler som du kan se direkt på internet.

Vår idé med seteve.se är att hjälpa er som inte redan är det att bli specialister på att använda er dator för att kunna ta del av all den lättillgängliga media som internet erbjuder. Har du exempelvis missat ett avsnitt av din favoritserie, eller passar tiderna den går på mindre bra? Vi kan garantera att du efter att ha kollat igenom vår sida kommer att bli mycket friare i ditt TV-tittande än du har varit tidigare.

seteve.se

Inga kommentarer: