onsdag 18 april 2007

Smith, premiär på Kanal5

© CBS

Helt plötsligt från ingenstans, som en blixt från klar himmel, eller vad du än vill kalla det kommer det serier som du inte hade förväntat dig skulle visas just nu på TV. Nu på torsdag är det inte bara "Kyle XY" (Nytt i veckan 3/6) som jag har skrivit om här som har premiär utan även Smith (Nytt i veckan 4/6) med Ray Liotta (Goodfellas, Wildhogs).

Reklamen för "Kyle XY" har Kanal5 kört i ett par veckor men första gången jag såg reklam för "Smith" var i måndags. Men det har sin förklaring. Serien blev nedlagd efter bara tre avsnitt. De resterande fem avsnitten blev utlagda på nätet för nedladdning av CBS. Kanal5 tar inga risker med att göra massvis med reklam för en serie som har gått såpass dåligt.


Serien handlar iallafall om Bobby Stevens, Ray Liotta, som planerar att avsluta sin kriminella bana men skall bara genomföra ett par lyckade kupper till. Han och hans kumpaner lever ett vanliga liv med familjer och allt. Man får i varje avsnitt följa de olika karaktärernas försök att leva vanliga liv där deras fruar blir mer och mer misstänksamma.
Torsdagar 22:00 Kanal5.

Inga kommentarer: