tisdag 20 mars 2007

En måndag i Mars

"24" är ett enda långt exempel på "kniven på strupen spänning". I gårdagens avsnitt fick man allt. En i CTU vänder sig mot teamet, Curtis hotar med att döda Assad. Kärleksbekymmer, Morris vs. Milo om kärleken till Chloe <3. Konflikter på ett fängelse. Ett kidnappningsdrama fick sin upplösning och ett annat kidnappningsdrama sluter med att en atombomb sprängs?! Fruktansvärt spännande!

Annars var "100Höjdare!!!" ovanligt kul. Mest med tanke på att sturska Fredrik kröp ned i en grottan medan klaustrofobiska Filip inte vågade sig ned, 0-1 till Fredrik. Fredrik fick syn på en spindel fick panik och klättrade ut ur grottan illa kvickt, Filip gick ned istället, 1-1. Annars var personerna i "100Höjdare!!!" slätstrukna.

Ojämna Raw, TV4 igår 22:35, med Eddie Murphy har sina stunder. I alla fall i början där han konspirera om att alla bögar är efter honom och när han är i San Francisco. Och han imiterar en gay-polisbil som har en bög på taket som siren, det är hysteriskt roligt. Det är även kul när han imiterar Bill Cosby och Richard Pryor. Annars är det som sagt en väldigt ojämn show.

Ikväll tittar jag på "House" TV4 21:00 och sitter och suckar vid 22:00 tiden över att Kanal5 inte sänder "The Office" längre utan reprisen på "Brothers & Sister"?

Inga kommentarer: