söndag 25 januari 2009

Trust Me

TNT är verkligen i farten, för ett tag sedan tipsade jag om Leverage och nu har de en helt ny serie på gång igen. Trust Me med Tom Cavanagh (Ed) och Eric McCOrmack (Will & Grace), som handlar om de båda vännerna tillika jobbarkompisarna som jobbar på en reklamfirma - en av dem blir befodrad, sedan är inget sig likt längre.

Premiär nu på måndag (26 januari)!


Läs mera om Trust MeTNT:s hemsida.

3 kommentarer:

DanielM sa...

Den var lite småcharmig faktiskt. Men hoppas den bättre.

Vad tycker du om att TV4 valt att sända med två månaders förskjutning? Säsongs fems första avsnitt sänds på TV4 den 24 mars klockan 22.40. En tisdag, så de har även bytt dag.

andros sa...

Själv väntar jag lite med Trust Me, jag har ännu inte bestämt mig om jag skall titta på den serien eller Leverage. Och i vilket fall som helst går just Lost före.

Jag tror att det var säsong 3 eller 4 som TV4 körde ett par dagar efter att avsnitten hade gått i USA. Det får vi nog aldrig uppleva igen. Tyvärr. Men Två månader verkar lite väl mycket faktikst. En månad hade kännts bättre - men det beror ju på vad för något annat de har tablålagt.

Tisdag, onsdag, torsdag... det kvittar. Men tiden!? 22:40 är en riktigt jävla pissig tid! Om inte Lost är man nog att klara sig på bästa sändingstid 21:00 ja då vet jag inte vad som är det...

Det skall bli kul att se vad de lägger för program/tv-serie den 24 mars 21:00.

DanielM sa...

Håller med, det skall verkligen bli intresant vad som sänds på ondagar klockan 21.00.

Jag har mejlat TV4 och frågat varför de gjort som de gjort och fick bl a detta till svar:

"Anledningen till att vi ligger åtta veckor efter USA är framförallt för att vi inte har plats i tablån tidigare, dessutom behövs som vanligt tid för mastrarna att göras färdiga i USA, skickas hit, översättas och digitaliseras."

Vilket är en hel del ljug. De har som sagt legat mycket tajtare förr, och då gick det ju bra. Fringe ligger väldigt tajt med den amerikanska sändningen t.ex. "Vi har inte plats i tablån", suck, det är ju dom som har lagt tablån...