onsdag 25 juni 2008

TV-krönika: 24 juni 2008

* Jaha då var det sommar då. Det finns nästan inget mera svenskt än "Allsång på Skansen" - på gott och ont. Gårdagens premiäravsnitt började bombastiskt med Håkan Hellström i en vedervärdigt ful, illgul för liten kavaj med tillhörande illasittande vita byxor. Ytterligare två plagg som han kan lägga till samlingarna (som redan består av en ful hatt och en sjömanskostym). Huvudsaken att fjortisarna är glada.

Babsan kommer att dyka upp som (transan) gubben i lådan under alla"Allsång på Skansen" avsnitt och fråga om det är min tur att vara med. Vilket kommer infrias i det sista avsnittet på ett lite käckt tyck-synd-om sett. Kom ihåg var ni läste det först.

Apropå gubbar... Finns det någon under 40 år som vet vilka Bosse Parneviks gubbar är?

Arja, Christer och Towa ytterligare tre av det gammla gardet - föga intressant.

Miss Li var helt klart bäst igår hela hon är som en gräddbakelse!

* "Fritt fall" (Lead ballon) verkade vara sådär... tyvärr.

* Big Shots är en lika olustig serie som vad "Sex and the city" är. Nej skall det vara male bonding föredrar jag "Entourage".

* Säsongsavslutning för "Big Love" ikväll, det får inte missas. Och inte heller fotbollen på TV4 "Eli Stone" på Kanal 5 skall man väl försöka att hinna med också.

2 kommentarer:

Jossan sa...

Försökte oxå se Big Shots. Har väl sett sämre men inte var det speciellt bra. Märkliga budskap, trött handling...och en ängslig vilja att vara lite "provocerande"..

andros sa...

och en ängslig vilja att vara lite "provocerande"..

Precis så tycker jag också!