torsdag 5 juni 2008

Fjärrkontrollen vädrar sin åsikter om senaste nytt

SVT har gått ut med vilka fem stjärnor som skall medverka i årets upplaga av "Stjärnorna på slottet". Fem föga intressanta stjärnor: Jonas Gardell, Janne "Loffe" Carlsson, Christina Schollin, Kjerstin Dellert och någon som heter Staffan Scheja - jag har absolut ingen aning om vem han är? Pretto-varning på flera av årets "Stjärnor".

Harold Perrineau is One of The Unusuals

"Lost" star Harold Perrineau has joined ABC's one-hour pilot "The Unusuals," says The Hollywood Reporter."The Unusuals," from Sony TV, is a comedy-drama set at a New York police precinct. Perrineau will play Det. Leo Banks, who is always agitated and never takes off his Kevlar vest as he worries that he might die. commingsson.net

Komedi och Harold Perrineau? Går de två ihop? Skall bli kul att se vad de gör av detta.

Tolv avsnitt av "The United States of Tara" har Showtime beställt. Läs mera om serien här.

Syfyportal skrivet att "Doctor Who" OCH "Torchwood"-fansen kommer att få se mindre av sina favoritserier under 2009. Trist. Apropå dessa serier, SVT har enligt ryktet inte för avsikt att visa säsong två av "Doctor Who" och TV4+ har inte gått ut med något exakt datum för den andra säsongen av "Torchwood" även om den är på gång någon gång under sommaren.

Sist men inte minst kanske det viktigaste av allt, "Simpsons" är (nästan) klart för fyra år till. Låt oss hoppas att dessa fyra år blir de sista. Allt har en ände utom korven... ja ni vet.

2 kommentarer:

Anna Josefin W sa...

Har sett de två första avsnitten av Torchwood, säsong två. Asså jag får inte grepp om den serien.. Man undrar vad dom vill förmedla med denna lösaktighet. Man med Man, Man med kvinna, tjejer med tjejer... Vad är poängen?... Förhöjjer det SciFi genren på nått vis eller... jo jag vet att huvudrollsinnehavaren är Gay, men det är inte bara den karaktären som är lösaktig..
Ett tips, vet inte om du tagit upp det, men Moonlight på trean. Den e nice den. Alla 16 avsnitt ;-).. Vad ska man göra när trean inte ger den bättre sändningstid?....

andros sa...

Varför inte löpa hela linan ut? Någon konstig alien och människa ;)Jag föredrar Doctor Whos lite mera lätta stämmning faktiskt.


Moonlight? Nej usch... Den serien är ett hån mot Buffy och Angel :(

Själv försöker jag låta bli att se mera än ett avnsitt av Reaper i veckan - än så länge fungerar det.