onsdag 18 juni 2008

TV-krönika: 18 juni 2008

* Det var inte längesedan jag halkade under bältet men here we go again... Gårdagens snaskiga Kanal 5 dokumentär "Masturbation for girls" var bara olustigt, inte för att de satt framför en spegel och bläddrade i skinnportföljen utanför att de utelämnade sig såpass mycket. Vad skall arbetskamrater, familj släkt och vänner säga?

* Eftersom att "Masturbation for girls" hade väldigt hög skämskudde-tv potential så knäppt jag över till "Dirty Jobs" med Peter Schmeichel emellanåt. Peters jobb är minst lika skitigt som vad Mikes är men hans jobb är väldigt mycket farligare. Mike reser för det mesta runt i USA och letar efter skitiga jobb och de har en väldigt hög standard när det gäller säkerhetsföreskrifter och dylikt. Hur säkert var det egentligen när Peter tog sig 800 meter under jorden för att bryta kol - i Ryssland!?

* Ingela Agardh gick bort igår 59 år gammal efter en tids cancersjukdom. Det som var lite kusligt med det hela var ett under gårdagen visades "En bok - en författare" på SVT2 med just Ingela Agardh som gäst - inget extrainsatt det var tablålagt sedan tidigare.

* Idag är det bara en sak som gäller: fotboll men man hinner ju med att se"På scen: Flight of the Concords" på SVT2 ikväll, som en uppladdning inför starten av tv-serien.

Inga kommentarer: