onsdag 16 januari 2008

TV-krönika: 16 januari 2008

* Letterman, Leno och O'Brien är tillbaka i svensk teve efter 8 veckors uppehåll med nya avsnitt. Manusförfattare eller ej, de var väldigt ringrostiga alla tre. Speciellt Jay Leno, han såg trött och uppjagad ut. David Letterman kör på någorlunda som vanligt. Och O'Brien gör det bästa möjliga av situationen och han klarar sig bättre utan manusförfattare än vad Leno gör. Jay Leno körde ett utdraget inslag av "Jaywalking" och släpade in en massa barn i studion - Conan O'Brien körde en improviserad tysk disco/ljusshow.

* Carolina Gynning får med beröm godkänt för sitt nya program. Och nej... hon skall verkligen inte skaffa barn. I alla fall inte 8 stycken på en gång (om det nu är möjligt).

* En mängd tv- och filmbloggar har tagit fasta på att skådisen Brad Renfro har dött. Trist. Han blev bara 25 år gammal och har sedan en tid tillbaka kämpat mot alkoho- och drogmissbruk.

* Chile skall visst göra en egen version av The Office. Mycket skall man höra innan öronen trillar av.

* "Let's hug it out bitch!" - Missa inte "Entourage" ikväll på SVT2 20:00. "Sarah Silverman program" senare på samma kanal 22:50. The War, ett hyllat PBS program på Kunskapskanalen 21:00.

Inga kommentarer: