fredag 11 januari 2008

Kung David regerar!

Han röker, krökar och gökar - vore han bara lite trevlig också kunde han titulera sig som en såkallad "älskvärd skitstövel". Men han är inte ett dugg trevlig. Han är en egoistisk skitstövel utan hämningar. Detta är det bästa David Duchovny har gjort sedan han slutade med att söka efter sanningen därute, vilket egentligen inte säger någonting. För jag kan då på rak arm inte komma ihåg något minnesvärt han har gjort sedan "Arkiv X"?

Men allt detta bortser jag gärna från just nu. Man kan verkligen förstå varför denna serie är en Showtime produkt. En sådan scen som när hans 12-åriga dotter kommenterar hans nya flickvänner som ligger naken i sängen med:

-Hon har inget hår på vaginan, är hon sjuk?

...kan bara två kanaler komma undan med och det är HBO och Showtime allt annat skulle göra de amerikanska soccermomsen helvilda! David är kungen i rutan, må han regera en lång tid framöver. Länge leve kung David och hans "Californication"!

Dick Harryson och Nils-Petter Sundgren i samma program. Jag trodde att det fanns regler i universumet som förbjöd dessa två herrar att föras samma. Det blev lite bissart när dessa två började prata film i gårdagens "Nils Petter om hjältar på film". Rätt meningslöst program egentligen. Det enda roliga var att Dick Harrysson hade ett genuint filmintresse, det hade jag aldrig trott på förhand.

Ikväll missar ni inte Brotherhood på SVT1 22:25 (bilden) och serien som är ett par snäpp "värre" än vad "Californication" är: Tell me you love me på Canal+ 22:00. Visst ja... Let's Dance har premiär ikväll också.

Inga kommentarer: