torsdag 21 juni 2007

Extraordinaries!


Extraordinaries! Teaser!

Jag fick nyligen ett mejl ifrån André Hedetoft som ville göra reklam för sin internet-serie Extraordinares! Och visst jag ställer upp och promotar lite för detta verkar sannerligen intressant, visuellt ögongodis alá Sin City.

Skakad av en traumatisk händelse spelar huvudpersonen (Cecilia Wallin från guldbaggebelönade Tjenare Kungen) in ett meddelande och lägger ut det på YouTube. En uppmaning att inte passivt se på när orättvisor härjar utan att istället göra något extraordinärt. Hennes vädjan sprids som en löpeld över hela världen och får dramatiska konsekvenser. Detta är början på den unga nördfilmsregissören André Hedetofts debuterande internetserie "Extraordinaries!".

Serien som hade världspremiär den 14 juni spreds i likhet med seriens handling, helt gratis på bland annat You Tube, MySpace och Dvoted! Snabbt därefter började den spridas vidare till bloggar och forum av tittarna själva...

Fanclub: andrehedetoft.com
Blogg: andrehedetoft.com/geekporn
Länk till klippet ovan: http://www.youtube.com/watch?v=0mGZLUMiuTs

3 kommentarer:

Anonym sa...

Till alla ni som sett teasern:
http://www.youtube.com/watch?v=0mGZLUMiuTs

Min förhoppning är att teasern blir sedd av så många att jag kan övertyga några sponsorer så att jag kan göra 14 avsnitt senare i år och sedan släppa de en gång i månaden, helt gratis, över hela världen.

Mitt huvudmål för att nå ut med den är att försöka få You Tube att lägga upp den på sin första sida.

Om ni gillade vad ni såg och vill se mer finns där nu faktiskt något du kan göra för att se det bli verklighet.

Logga in på ert You Tube konto och gå in på http://www.youtube.com/profile?user=YouTube användaren och släng iväg ett mail till dem och säg att du tycker de borde lägga upp den på sin första sida.

That's it.

Tackar och bugar!

Anonym sa...

Tänkte bara berätta att på min profil på Facebook så kan ni läsa och ta del av framtiden för detta projektet.

Adda mig gärna på:
http://www.facebook.com/p/Andr_Hedetoft/501417767

Anonym sa...

Vill passa på att tipsa om premiären av Save André Hedetoft - Production Diaries! Hädanefter kommer det att komma production diaries var/varannan vecka under hela den vilda resan mot att förverkliga mina drömmar av att bli nörd films regissör genom att göra en lågbudget independent superhjälte-Internet-serie!

Det kommer inte vara den vanliga behind the scenes bullshit pr:n. De kommer inte ens vara så snygga. Istället kommer de vara brutalt ärliga. Ni kommer att få se de sakerna folk ofta inte vill visa. Det kommer att vara skitkul, tragiskt, ordinärt och sjukt inspirerande.

Se första avsnittet idag på
http://www.youtube.com/watch?v=vYTNRY2jlH0