fredag 2 oktober 2009

Family Guy S08E01 - The Office S0601


Stewie och Brian färdas genom parallella-universum med hjälp av en fjärrkontroll och hamnar i en del (o)sannolika universum bland annat får vi se deras mänskliga motsvarigheter.


Säsongspremiären av "Family Guy" var en av de bättre genom åren. Men detta säger jag utan att ha riktigt koll på hur de tidigare 01:orna var. Annorlunda inledning, vilket var kul. Kommer detta att upprepa sig eller är det bara en one-tim-off? "Family Guy" brilljerar verkligen i den här typen av avsnitt då en hel uppsjö av olika scenarier uppstår.


Och Seth MacFarlane lyckades driva med Seth Greens "Robot Chicken" på ett smakfullt sett, nåja.


***


"The Office" Förra säsongens avslutning (Company Picnic) var inget vidare det enda spännande meddet avsnittet var Pams förmodade graviditet. Det lyckades de spinna vidare på mycket bättre i detta avsnittet.


Michael trampar i klaveret när han känner sig utanför och försöker stoppa ett ryckte genom att sprida ett gäng falska. Michael kan senare inte inse när det är dags att sluta på god fot utan insisterar fortfarande på att ha rätten till att säga sitt och "ordna" upp alltihopa.


På det hela taget ett bra avsnitt. Hoppas nu bara att de fortsätter på denna vägen.

Inga kommentarer: