tisdag 3 mars 2009

TV-krönika: 3 mars 2009

* Gårdagens "RAW Comedy Club" var säsongens svagaste, Måns Möller passar bättre i panelprogram och Markus Birdman var ytterligare en i raden av utländska komiker som mest hackar på sitt fosterland. Jag hoppas på intressantare framträdanden nästa vecka.

* Bert Karlsson höll hov i "Charterhjältar", lite kul men oftast plumpt och de flesta av hans snuskiga historier har vi hört tidigare. Även om det var rätt kul när Janne Scherman ringde upp honom och han (Bert) drog: "Ta säden när den kommer" skämtet - om det nu var han som ringde det vill säga.

* Nej gårdagens begivenhet var såklart Hoa-Hoa och Bruno på Eurosport. Hoa-Hoa drar så många minnesvärda oneliners så att till och med House skulle börja rodna. Något som dock skiljer sig från förra gången de kommenterade wrestling är Hoa-Hoas uppgivenhet när han får reda på att typ hälften av alla wrestlare som var med i början av 1990-talet har dött av drogrelaterade orsaker.

* Ni missade väl inte att Conan O'Brien sa tack och adjö igårkväll på TV4+? Hans tårdrypande farväl finns på Youtube i så fall.

* Ikväll: "Kattis & company" (TV4+ 20:00) - som kanske har detta år hitintills tunnaste programidé: Relationer ...och "House". Som jag med glädje väljer framför "The mentalist".

Inga kommentarer: