söndag 6 september 2009

TV-krönika: 6 september 2009

* Jag skippade helt fotbollsmatchen igårkväll mellan Ungern och Sverige. Jag kopplade över någon gång då och då för att konstatera att Sverige ledde med 1-0 och ytterligare något senare att det hade utjämnat sig. Men så runt den 89-90 minuten kopplade jag över till TV8 för att se de sista minuterna och konstatera att än en gång att Sverige underpresterade.

Men så stötte Zlatan in en boll 93:08 - precis innan slutsignalen! Vilken lycka! Men idag kommer baksmällan landets samtliga fotbollskrönikörer kommer att skriva spaltmeter efter spaltmeter av hyllningar. Ibland räcker det med att konstatera att vi vann och lämna det vid det.

* Slutspurten av "Robin Hood" igår på TV4 var rätt spännande. Synd att den serien har gått i graven efter 3 säsonger. Nu finns det bara "Merlin" kvar att se fram mot. Men den serien är ju liksom "Robin Hood" ingen direkt höjdare. Är man äventyrs fanatiker har man det verkligen döfött...

* Ikväll: "Överlevarna" på TV4 21:00 som tyvärr krockar med premiären Johnny Knoxville producerade "Nitro Circus" på MTV 20:50. Jag kan även tipsa om "One way out" på Discovery 22:00.

Inga kommentarer: