torsdag 17 september 2009

Jamie Oliver goes ICA

Bild via Jamie Oliver twitpic

Läste på dagensmedia.se att ingen mindre än Jamie Oliver skall göra ett gästpsel i en ICA-reklam som kommer att visas någon gång under hösten.

3 kommentarer:

lina sa...

hej. jag har ett problem som jag hoppas att du skulle kunna hjälpa mig med. det är så att runt 2003 så såg jag en tv-serie på svt 1- men nu kommer jag inte ihåg vad den hette.
den handlade om två gäng som åkte inlines, ett gäng klottrade. 'gängen' var 'fiender' och i ett avsnitt så skulle det icke-klottrande-gänget spionera på det klottrande gänget som höll till i en stor barack. de blev upptäckta och klottrar gänget tog till fånga en tjej ur andra gänget. de band fast henne vid en stol och sedan så beodrade ledaren fär klottrar gänget att alla andra skulle gå ut. han släppte lös tjejen och varför vet jag inte men tjejej bröt sönder hans CD-skiva. iallafall, de blev kära? och tjeje fick en del av CD-skivan. hon började umgås med klottrar gänget som åkte inlaines och sprejade- samtdigigt. de sprejade på en barnvagn.

hoppas att jag har tillräckligt mycket information för att du skulle kunna hjälpa mig.
tusen tack i förhand

andros sa...

Ahh! Detta var inga problem jag behövde inte ens googla det. Jag är nästan 100% säker att du menar "Barnens Detektivbyrå" från 1991 - http://sv.wikipedia.org/wiki/Barnens_Detektivbyr%C3%A5

Lina sa...

Åh, tack tack. såg den när jag var mindre och avgudade den. måste bara hitta på ett sätt att se den igen xD
tack