onsdag 9 april 2008

TV-krönika: 9 april 2008

* Jag har för första gången sett Kanal 5 nya ring-in-program "Full pott" och ett par tankar dök upp i huvudet. Var brinner det? Och om det inte brinner, när sprängs atombomben? Är jorden på väg att gå under? Vad annars syftar den hysteriska grafiken och musiken på? Ljus som blinkar, text som far fram över tv-rutan och pampig "action musik". Jag ger hela upplägget ett långt finger.

* "Supernatural" är slut för säsongen - spännande avslutning. Tisdagar blir lite tristare nu framöver. SPOILERS! Säsong fyras sista avsnitt, som har premiär den 15 maj, handlar om Deans sista dag.

* Även "The Tudors" slutar för säsongen men vad gör det när "Big Love" börjar nästa vecka? Och "Lucky Louie" tar över efter "The Sarah Silverman program" idag. Sist men inte minst imorgon börjar "Dirty Sexy Money" och "The Big Bang Theory" på Kanal 5. Let the good times begin!

* Hela den här historien om Pelle Porseryd och Brolle är en grisig historia. Den enda vinnaren är Alex Schulman som får en massa reklam för sin nya sida 1000apor.se. Jag undrar hur TV4 kommer att hantera kritiken inför det kommande avnittet av "Körslaget"?

Inga kommentarer: