torsdag 9 augusti 2007

Svart i rutan

Det har väl inte undgått någon att det var problem med det digitala tv-nätet i tisdags mellan 18:00-20:00 och att stora delar av befolkningen missade början av Allsång på Skansen. Helgerån!? Fjärrkontrollen rycker lite på axlarna. Jag blev mest sur över att kanalplatserna på min Boxer blev omkastade, TV3 och Kanal 5 blev förpassade till plats 800 någonting.

Det blir ofta ett jävla liv när statstelevisions kanaler inte fungerar, för fungera skall de till varje pris! SVT måste kunna sända meddelanden som att en dödlig gas som vänder oss ut och in är på drift eller att utomjordingar har invaderat Stureplan, tredje världskriget har brutit ut och liknande saker. Krismyndigheten vill ha det så.

Men jag undrar... har de tänkt på att alla utan teve (och radion) och de som inte har den påslagen hade dött eller blivit skadad i vilket fall som helst?


EDIT:

Därför slogs tv-nätet ut. @ etermedia.se

4 kommentarer:

Anonym sa...

Blev skitförbannad när de visade Allsång på Skansen JUST DEN TIDEN Lost World (Jurassic Park 2) skulle komma på 1:n.
Varför just ta den då??!

andros sa...

Jag hade också tänkt att se på Lost World 21:00 men det blev inget med det. Allt för att några idioter fick för sig att stjäla kopparkabel och klippte av en fiberkabel istället :(

Anonym sa...

J*vla idioter!! *arg*

andros sa...

Det mest skrämmande är att det är såpass lätt att sabotera tv-nätet för halva landet.