söndag 19 augusti 2007

Ballar av stål - Vem tar över efter SVT?

Strix serie Ballar av stål har fyllt spaltmeter efter spaltmeter i kvällstidningarna under sommaren. Tack vare ett skämt där en utklädd reporter sprutade vatten på Fredrik Reinfeldt sen brakade helvetet löst. Fuskreporten Hanna Wilenius blev polisanmäld, det framkom att de hade fejkat snatteri i ett inslag, Natascha Peyre anmäler Strix för ofredande, facket blir arga på Strix och Säpo kopplades in.

Och nu har alltså SVT bestämt sig för att inte sända serien. Men intressenter finns det gott om enligt Robert Aschberg som vill köpa Ballar av stål. Tv4 var visst intresserade. Och visst känns Ballar av stål lite mera som ett TV4 program än ett SVT program? Eller ännu hellre ett Kanal 5 program. Men bäst känns det nog om serien glöms bort i något dammigt arkiv...

Nej jag säger som Googles bildsökning: Menade du bollar av stål

2 kommentarer:

Sara Ödmark sa...

Det känns väldigt mycket som ett kanal 5-program, gör det inte? Nåväl, den som lever får se.

andros sa...

Ja du har nog rätt. När jag skrev det här inlägget var det bara TV4 "plus ett par kanaler till" som var intresserade. Nu har även Kanal 5 namngetts. Även om det var rätt självklart att Kanal 5 var en av de: "plus ett par kanaler till".