fredag 10 augusti 2007

Jericho till TV4! Nu!

TV4 får säga vad de vill men att sända Jericho på TV4+ är förkastligt. Jericho är FÖR bra för att visas TV4+. Titta bara på hur det gick för Per Moberg och hans Vad blir det för mat? Ingen höjde på ögonbrynen när det gick på TV4+ och när det sedan var dags för reprisen. Bästa sändingstid, en söndag 19:30, hyllar alla denna nya serie som de inte har sett förut.


Torchwood håller inte lika hög klass som Jericho men visst är serien tillräckligt bra för att kunna konkurrera med Robin Hood om en plats i fyrans tablån på torsdagar 20:00, eller vid någon annan tid. Speciellet med tanke på att Veronica Mars får storstryck tittarsiffrormässigt av Robin Hood varje torsdag 20:00, vilket i sig är en skandal men det skall vi inte gå in på här och nu.


Nej får jag som jag vill: In med Jericho på måndagar efter att 24 har slutat för säsongen. Förpassa Ghost Whisperer till alla andra knäppgöksserier som går på TV4+. Torchwood kan de visa 20:00 innan Heroes som har premiär 5 september. Kanske kan då äntligen Tv4 ta upp kampen med Tv6 om vilken kanal som har det bästa sci-fi utbudet.


En sak till... Reprisera Deadwood från första avsnittet på en V E T T I G tid. TV4 har varit snäll när de har lagt Jericho på TV4+ 21:00 jämfört med Deadwoods urusla sändingstider.

(bild via här)

Inga kommentarer: