fredag 6 juli 2007

Slutet är här för Big Brother?

Kanal 5 tänker inte väcka liv i sin tidigare dokusåpa Big Brother. Det innebär att produktionsbolaget Meter kan sälja det vidare till andra kanaler. TV3 och TV6 säger nej tack.


- Vi är inte intresserade av Big Brother, säger Anders Knave, programchef för TV3 och TV6. Vi har många program som vi tycker är bättrei hösttablån, till exempel Ensam mamma söker, Lyxfällan, Grannfejden, Singalong och Allt för byn.

Även om MTG-kanalerna TV3 och TV6 saknade egna starka kort, skulle inte Anders Knave överväga Big Brother.

- Programmet är kopplat till Kanal 5 och det skulle bli till en nackdel för den nya kanalen. Då är det bättre att hitta egna program och länka till sin kanal.

Via Dagensmedia.se

Som stort fan av Big Brother, jag köpte 24h livesändingen via Canal Digital 2002-2006, ser jag att en epok går i graven. Det enda som kan mäta sig med Big Brother är Robinson, de första två säsongerna 1997-1998. Nu närTV3 och Kanal 5 har tackat nej det är det nog kört. SVT rör nog inte den serien med med 3 meter lång stång och TV4 har sina egna succeér.

Big Brother 2000-2006 R.I.P

2 kommentarer:

Anonym sa...

det måste bli bb 08, jag förstår itne hur dom tänker. Visst de var lite skitsnack om det ofc. med tankte på vad de valde att sända i de första säsongerna. Men seriöst, de hade ju massor med massor av tusentals besökare på varje program. Hur kan de lägga ner de?

Anonym sa...

Ofattbart att ett så populärt program som BigBrother läggs ned....